www.fordfans.cz

Toto je diskuzní fórum na www.fordfans.cz ;-)
Právě je 23 lis 2017 15:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jak vyndat ovládání topení
PříspěvekNapsal: 27 říj 2012 20:25 
Offline
Nováček

Registrován: 03 říj 2011 20:16
Příspěvky: 33
Ahoj,nemáte někdo prosím návod,jak vyndat ovládání topení na voze Ford mondeo rv 1998?Vozidlo má klimatizaci.Problém je v tom,že zničehonic přestalo jít ovládání klapek (na nohy,na tělo,..)jde pořád je na čelní okno,když točím ovladačem,tak se nic neděje.Nesetkal jste se stím někdo?To má elektronicky ovládané klapky a nebo je to přes lanko?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak vyndat ovládání topení
PříspěvekNapsal: 27 říj 2012 21:57 
Offline
Forďák
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2012 19:31
Příspěvky: 216
Bydliště: U Kolína
Už nevim, co se musí rozebrat, ale je to vládaný podtlakem. Jestli nic nefunguje, tak najdi hadičku z motorovýho prostoru dovnitř auta, jestli neni prdlá. Hledej hada :)

_________________
Ford Escort cabrio XR3i, 1.8 96Kw, pro radost
Rover 414, 74Kw, pro rodinu
Seat Bibiza 1.9D, 47kw, dělník
Ford Escort XR3i r.v.88, minulost


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak vyndat ovládání topení
PříspěvekNapsal: 27 říj 2012 22:30 
Offline
Nováček

Registrován: 03 říj 2011 20:16
Příspěvky: 33
a kdyby byla prdla hadicka,mohlo by to mit spojitost i s touhle zavadou viewtopic.php?f=25&t=40601 , ze by utikal podtlak z motoru?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak vyndat ovládání topení
PříspěvekNapsal: 28 říj 2012 10:29 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 06 bře 2004 16:56
Příspěvky: 4120
Bydliště: Pardubicko - Skořenice 80
Ne ne, hadička prdlá nebude, tohle je naprosto běžná závada u Mondea MkII - v tom přepínači podtlakového ovládání klapek je taková pos.aná zelená gumička, která se časem rozleptá jak žvýkačka a způsobí buď ucpání hadičky, nebo netěsní a tím podtlak uniká a klapky tím pádem nefungují.

Řeší se to zde: http://forum.fordclubs.org/viewtopic.ph ... Dka#p88092

_________________
Escort VII, Focus I+II, Mondeo I-III, Fiesta III-V, Galaxy I - veškeré použité díly na prodej AUTOODTAH od 8,-Kč/km Tel.: 608977212 http://www.dilyford.eu
Ford Galaxy 1.9TDI ´01 Ghia - moje


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak vyndat ovládání topení
PříspěvekNapsal: 29 říj 2012 22:09 
Offline
Nováček

Registrován: 03 říj 2011 20:16
Příspěvky: 33
adi píše:
a kdyby byla prdla hadicka,mohlo by to mit spojitost i s touhle zavadou viewtopic.php?f=25&t=40601 , ze by utikal podtlak z motoru?

dík mrknu na to,jinak jak se dostanu k ovládání topení?musím zepředu?je to nějak na šroubkách?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak vyndat ovládání topení
PříspěvekNapsal: 30 říj 2012 06:26 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 06 bře 2004 16:56
Příspěvky: 4120
Bydliště: Pardubicko - Skořenice 80
Dva jsou zevnitř z boku, když se vyndá rádio a dva pod popelníkem a zapalovačem, jinak je to jen nacvaknutý.

_________________
Escort VII, Focus I+II, Mondeo I-III, Fiesta III-V, Galaxy I - veškeré použité díly na prodej AUTOODTAH od 8,-Kč/km Tel.: 608977212 http://www.dilyford.eu
Ford Galaxy 1.9TDI ´01 Ghia - moje


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak vyndat ovládání topení
PříspěvekNapsal: 31 říj 2012 22:23 
Offline
Nováček

Registrován: 03 říj 2011 20:16
Příspěvky: 33
dik kouknu na to a dam vedet jak to dopadlo


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz